Dobro došli u Globo blog!

Na ovom mestu ćete pronaći dosta predloga kako da uklopite određene modele podnih ili stonih lampi, lustera i zidne rasvete u svoj dom.
Saznaćete sve aktuelnosti i imaćete priliku da se upoznate sa novitetima iz Globo asortimana!
Blog

Kupujte na rate u GLOBU!

Bogat asortiman GLOBO proizvoda odlikuje se bogatim izborom najrazličitijih modela rasvete, počev od stonih, podni i zidnih lampi, preko lustera i visilica, spot rasvete i reflektora do spoljašnje rasvete.

Laka montaža rasvete uz ADLIGHT adapter

Da li je u Vašem domu zamena lustera razlog da pozovete majstora? Čekanje na dolazak, nepotreban trošak koji plaćate za montažu i osećaj da nešto ne možete da obavite sami, sada može da bude iza Vas. Jednostavna montaža baš svakog modela rasvete koji kupite za svoj dom je ono što Vam pruža ADLIGHT adapter!

Prelistajte novi GLOBO Vision 11 katalog

Neka vaši domovi i ove godine budu mesto gde ćete sa radošću deliti najlepše trenutke sa porodicom i prijateljima. Stoga, imajte na umu da povremeno “osveženje prostora” može mnogo da učini za bolji osećaj vaših ukućana. Kako na najjednostavniji način postići prijatanost i održati uvek poželjan osećaj postojanja novog detalja u domu? Uz pomoć rasvete.