Od subote, 04-og avgusta, Novi Sad je postao bogatiji za mesto gde možete kupiti najkvalitetniju rasvetu i unikatan nameštaj za svoj dom.

U galeriji prenosimo delić atmosfere sa otvaranja.

" />

GLOBO u Novom Sadu- otvoren je najveći salon rasvete u Srbiji

Od subote, 04-og avgusta, Novi Sad je postao bogatiji za mesto gde možete kupiti najkvalitetniju rasvetu i unikatan nameštaj za svoj dom. Na više od 700 kvadratnih metara, u izložbenom GLOBO salonu rasvete, izloženi su najrazličitiji modeli- zidna rasveta, podna, kupatilska i baštenska, rasveta za dečiju sobu i dekorativni primerci koji će ulepšati svaki kutak Vašeg doma.

Na adresi Radoja Domanovića 47, pronaći ćete zanimljive, funkcionalne i dekorativne primerke koji će oplemeniti Vaš životni prostor. Modeli koji će udovoljiti svakom ukusu, inspirisani su od tradicionalnog, preko modernog do industrijskog dizajna.

Funkcionalnost i estetika nije prisutna samo u segmentu rasvete. GLOBO u ponudi ima jedinstvene primerke nameštaja koji se savšeno uklapa u enterijer opremljen po istančanom ukusu.

Prostor je raspoređen po nivoima gde možete naći modele iz ekskluzivnog i klasičnog programa, kao i outlet asortiman.

Pored brojnih popusta povodom otvaranja najvećeg salona rasvete u Srbiji, GLOBO nudi mogućnost kupovine izloženih artikala po nižim cenama, kao i prodaju na odloženo putem čekova.

Pozivamo vas da nas posetite, uz obećanje da ćete za svoj dom pronaći dosta zanimljivih i praktičnih modela.

U galeriji prenosimo delić atmosfere sa otvaranja.