Četiri modela plafonskih lampi za lepo uređen prostor

Manje je više.

U potpunosti se slažemo sa ovom tvrdnjom i znamo da je i u uređenju našeg životnog prostora, kao i inače u život, potrebno da imamo sklad i balans. Detalja sa kojima možete uspostaviti ravnotežu u korist jednostavnosti je mnogo, ali zašto ne biste u tu svrhu iskoristili rasvetu? Pravim odabirom unutrašnjeg osvetljenja lako možemo kroz uređenje prostora da ispričamo priču o nama- šta je to što volimo i da tako naglasimo kakav stil u opremanju doma nam je omiljen.

GLOBO izdvaja

Klasične, a ujedno na sebi svojstven način posebne, plafonske lampe iz linije VARIOS biće odličan izbor za sve poklonike stila koji u enterijeru ističe jednostavnost sa dozom minimalizma. Detalj kao što su naglašene linije u drugoj boji su tu da baš pomenutu jednostavnost prikažu na najlepši način, i da svakom modelu daju poseban šarm. Dostupne u nijansama tamnog, svetlog i prirodnog drveta, kao i u dezenu teraco mozaik, ovim plafonskim lampama možete lako i jednostavno da birate da li ćete se zadržati u stilu koji je decentan i ne previše upadljiv ili ćete se ipak malo poigrati sa bojama.

15363D

Cenu potražite na linku

15363G

Cenu potražite na linku

15363N

Cenu potražite na linku

15363M

Cenu potražite na linku

 

Svi modeli su prečnika 380mm, sa visinom od 100mm i poseduju dva sijalična grla E27 LED. Maksimalna snaga sijalica koje su odgovorajuće ovim modelima je do 15W, uz napon 230V. Abažuri ovih plafonskih lampi izrađeni su od metala, oivičeni trakama od tkanine, izuzev modela koji krasi teraco mozaik dezen koji nema dodatak u vidu trake.

 

Ne zaboravite da proizvode iz GLOBO asortimana možete kupiti online po sniženoj ceni od 10% putem WEB SHOPA