GLOBO akcija Svetlost i Ljubav

Inspirisani ljubavlju i pažnjom, ovog februara iz GLOBA stižu sjajne vesti- tri dana sniženih cena su pred nama!

Tim povodom, u periodu od 12-og do 14-og februara odobravamo 14% popusta na kompletan asortiman GLOBO proizvoda.

Od najraznovrsnijih modela unutrašnje i spoljašnje rasvete, koja uključuje visilice, lustere, plafonske lampe, podne, zidne i stone lampe, preko ručno rađenog nameštaja, do dekorativnih predmeta za svaki enerijerski stil- na jednom mestu pronaći ćete odličan izbor po sniženoj ceni! Kako bismo svima vama zahvalili na poverenju koje nam poklanjate, akcija važi u izložbenom salonu GLOBO u Novom Sadu, kao i za kupovinu putem WEB SHOPA . Na ovaj način, bez obzira na mesto u Srbiji gde se trenutno nalazite, u prilici ste da kupovinu obavite online- brzo, lako i jednostavno. Trodnevna GLOBO akcija Svetlost&Ljubav, pored popusta za svaku kupovinu artikala koji već nemaju sniženu cenu, biće propraćena na vrlo zanimljiv način u izložbenom salonu. Posetioci će zateći zanimljivu dekoraciju inspirisanu praznikom ljubavi i imaće priliku da fotografisanjem koje će biti organizovano iza interesantnog standy-ja (ram za slikanje velikih dimenzija), sačuvaju uspomenu na jedan zajednički trenutak.

Ovo vam zvuči interesantno, zar ne? Ne propustite priliku da u periodu trajanja GLOBO akcije Svetlost&Ljubav svoj dom dodatno ulepšate izborom nekih od artikala iz bogatog GLOBO asortimana!

Proizvode dostupne za online kupovinu pogledajte u WEB SHOPU  ili posetite izložbeni salon GLOBO u Novom Sadu, 12-og, 13-og i 14-og februara u periodu od 9h do 20h. Čekamo vas!