GLOBO noviteti- unutrašnja rasveta iz linije BANA

Dom je mesto koje želimo da u svakom kutku ulepšamo i uredimo po meri pravog uživanja. Kombinovanjem raznovrsnih elemenata stvaramo sliku savršenog doma za sebe i one koji su nam najdraži. Bilo da se radi o boji zida, pojedinim komadima nameštaja ili dekorativnim predmetima- uklapajući više detalja kreiramo pravu malu oazu za odmor i prijatan boravak.

Jedinstveni šarm svom domu podarićete i izborom modela unutrašnje rasvete iz linije BANA. Reč je o novitetima u GLOBO asortimanu, koji je odličan ako želite da na vrlo suptilan način prostoriji podarite neobičnost i lepotu. Detalji poput pletenog abažura, točak za podešavanje pravca osvetljenja uz naizgled, tradicionalan dizajn, kreiraju pravi balans između neobičnog i tradicionalnog, stvarajući modele koji će Vas osvojiti svojom ljupkošću već na prvi pogled.

Spot lampa 54015-1

Savršen dodatak za svaki zid koji želite dodatno da osvetlite ili da istaknete lepotu nekog od kutaka u Vašem domu. Kombinacija metala, drveta natur boje i pletenog abažura naglašavaju estetiku ovog modela.

Visina 165mm, širina 120mm, rastojanje od zida 140mm.

E27, 60W, 230V.

Cenu spot lampe proverite NA LINKU

 

 

Plafonska lampa BANA 54015-3 i BANA 54015-6D

 

U zavisnosti od veličine prostorije i potrebe za jačim osvetljenjem birajte model sa tri ili šest sijaličnih grla. Bez obzira na odluku, znajte da su, zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, plafonske lampe iz ove linije modeli koji Vam garantuju dug vek korišćenja. Biće odlični za trpezariju, dnevnu ili spavaću sobu, a kombinacija neutralnih boja omogućava lako uklapanje u ostatak enterijera. Funkcionalnost je ono što nam je, uz kvalitet, najvažnije kada biramo rasvetu. Mogućnost da kod ovih plafonskih lampi birate smer u kojem ćete usmeriti svetlosni snop jeste veliki plus za funcionalnost i zahvaljujući toj funkciji imate slobodu da kreirate ambijent po meri sopstvenih želja i potreba.

Visina 260mm, prečnik 510mm, 3xE27, 60W, 230V.

Cenu plafonske lampe proverite NA LINKU

 

Visina 200mm, prečnik 700mm, 6xE27, 60W, 230V.

Cenu plafonske lampe proverite NA LINKU

 

Visilica 54015-4H

Oplemenite svoju trpezariju modelom visilice koja će prostoru pokloniti šarm i lepotu. Četiri sijalična grla emitovaće dovoljno svetlosti i svojim šarmantnim dizajnom ulepšaće svaki prostor.

 

Dužina 850mm, visina 1200mm,širina 120mm , 4xE27, 60W, 230V.

Cenu plafonske lampe proverite NA LINKU

 

Ukoliko Vas je rasveta iz linije BANA inspirisala na razmišljanje o uređenju doma, pozivamo Vas da ceo asortiman GLOBO proizvoda pogledate u WEB SHOPU ili da posetite GLOBO izložbeni salon na adresi Radoja Domanovića 47, u Novom Sadu.