GLOBO online kupovina kojom se štedi

Kupovina je kod većine jedna od aktivnosti koja opušta i u kojoj se uživa. Vodeći računa o tome šta je to u čemu uživaju naši potrošači, još davno smo omogućili da kupovina bude laka i jednostavna. Odabirom željenih modela rasvete putem online shopa , bez obzira na to u kom mestu u Srbiji živite možete da ih lako i jednostavno poručite.

Ono što čini da još više zavolite kupovinu putem GLOBO web shopa jeste činjenica da sada imate priliku da ostvarite 10% popusta!

Snižene cene su uvek odlična vest, a sada možete da razmislite na koji način je nakorisnije da iznos koji uštedite iskoristite. U nastavku, dajemo vam dva predloga koji će vam možda pomoći pri donošenju odluke.

Kupovina podne lampe

Ako na umu imate nameru da istaknete lepotu određenog kutka u svom domu i da ga učinite još funkcionalnijim u večerima tokom kojim poželite da uživate u dobroj knjizi- kupovina podne lampe je zaista odličan ideja! Praktične i poseduju šarm koji svaki prostor oplemenjuje na najlepši mogući način.

Ako birate više jednostavniji dizajn, ali biste ujedno želeli da rasveta bude i neobična- razmislite o kupovini ovog modela podne lampe. Model pruža uštedu koja je i više nego dovoljna za kupovinu tri LED sijalice 10619  koje su odgovarajuće za ovu podnu lampu.

 

Visina 1550mm, prečnik 420mm, 3xE27, 60W, 230V

CENU I VIŠE DETALJA O MODELU SAZNAJTE NA LINKU

 

Kupovina visilice

Izaberite visilicu koja će se lepo uklopiti u dnevnu sobu ili trpezariju, ali i čijom kupovinom štedite za kupovinu odgovarajućih sijalica! Model iz linije VARUS odličan je zbog svoje jedinstvenosti i atraktivnosti- ova visilica kombinuje tri različita abažura i uz zanimljivu nijansu dobijate atraktivnu visilicu za moderan enterijer. Razlika u ceni ovog modela dovoljna je da kupite tri E27 ALG sijalice , savršene za abažure ove visilice.

 

Visina 1200mm, prečnik 510mm, 3xE27,230V, 40W

CENU I VIŠE DETALJA O MODELU SAZNAJTE NA LINKU

 

Da li ste inspirisani za kupovinu? Posetite GLOBO WEB SHOP  i otkrijte pregršt zanimljivih modela i sjajnih cena.