JEFTINIJE JE OD KUĆE- GLOBO akcija

Boravak kod kuće može itekako biti zanimljiv kada razmišljate o uređenju svog doma i kupovini novih modela rasvete ili dekorativnih predmeta. Kako bismo svima omogućili da sada, iz udobnosti svoga doma, kupujete sve što biste iz pomenutog asortimana želeli po još povoljnijim cenama, artiklima smo snizili cene za 10%

GLOBO sprovodi akciju JEFTINIJE JE OD KUĆE koja vam svima omogućava online kupovinu po povoljnijoj ceni!

U našem bogatom asortimanu, možete pronađi baš sve od unutrašnje i spoljašnje rasvete, rasvete za kupatilo ili radnu sobu. Pozivamo vas da pogledate koji bi to modeli visilica ili plafonjera bili odlični za vaše trezarije, ili koja bi to podna lampa bila odlična za omiljeni kutak u dnevnom boravku. Primetiće raznolikost modela čiji je dizajn ispirisan najrazličitijim stilovima uređenja enterijera-kreirani tako da zadovolje baš svaki ukus. Tradicionalno, moderno ili inspirisano duhom industrijalizma- izbor je vaš!

Poručite od kuće, uštedite i budite sigurni; mi smo tu da vam sve što poželite isporučimo na kućnu adresu.

Kompletan asortiman GLOBO proizvoda možete pogledati u ONLINE SHOPU Čekamo vas tamo svaki danom 00-24h, a ukoliko vam zatreba savet ili bilo kakva informacija- možete je dobiti pozivom izložbenog GLOBO salona u Novom Sadu od ponedeljka do subote u periodu od 10h do 15h.