Kupujte na rate u GLOBU!

Bogat asortiman GLOBO proizvoda odlikuje se bogatim izborom najrazličitijih modela rasvete, počev od stonih, podni i zidnih lampi, preko lustera i visilica, spot rasvete i reflektora do spoljašnje rasvete. Verujemo da ste do sada imali priliku da se upoznate sa ponudom koju nudimo i da ste, sasvim sigurno, već odabrali neke modele za svoj životni prostor.

GLOBO ponuda ne ograničava se samo na segment rasvete; raznovrsnost se ogleda u bogatom asortimanu unikatnog nameštaja i dekorativnih detalja, sa posebnom pažnom kreiranih za vaše domove. Unikatan dizajn, raznolikost forme izrade i prisustvo velikog broja stilova koji će se uklapati u gotovo svaki enterijer, potvrđuju činjenicu da svako može pronaći ono što mu je potrebno.

Bez obzira na to da li su vaši prostori opremljeni u tradicionalnom i svedenom stilu, ili ste poklonik raskošnog enterijera- budite sigurni da će vam GLOBO asortiman pružiti veliki izbor visokokvalitetnih modela.

Da biste bez brige mogli za svoj dom priuštiti baš sve što vam se dopadne, iskoristite mogućnost kupovine na šest rata putem kartica banke Intese ili administrativnih zabrana!

Kako biste se uverili u bogat izbor koji nudimo, pozivamo vas da posetite izložbeni salon GLOBO u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47. Takođe, kupovinu možete obaviti i iz udobnosti svoga doma, tako što ćete posetiti GLOBO WEB SHOP i kupovinu obaviti online.