Laka montaža rasvete uz ADLIGHT adapter

Da li je u Vašem domu zamena lustera razlog da pozovete majstora? Čekanje na dolazak, nepotreban trošak koji plaćate za montažu i osećaj da nešto ne možete da obavite sami, sada može da bude iza Vas. Jednostavna montaža baš svakog modela rasvete koji kupite za svoj dom je ono što Vam pruža ADLIGHT adapter!

Brzo, čisto i sigurno postavite nove visilice, lustere i zidne lampe- samo par koraka u postavci adapetera omogućava da zamena stare rasvete ne oduzme puno vremena.

Na željeno mesto na plafonu ili zidu postavite šablon za bušenje i u samo par sekundi dobićete otvore koje savršeno odgovaraju adapteru. Nakon bušenja, u rupe se postavljaju tiple na koje se fiksira adapter. Sledeći korak je pričvrstiti kablove i postavka maske.

Kada je sve završeno, uz samo jedan potez Vaša nova visilica je montirana!

U videu pogledajte kako je postavka adaptera jednostavna i uverite se da od sada i sami možete biti majstor u svojoj kući.

 


Za više informacija o adapteru, kontaktirajte našu maloprodaju na broj telefona 021/633-1104.

Takođe, pozivamo i da posetite GLOBO izložbeni salon na adresi Radoja Domanovića 47, u Novom Sadu. Očekuje Vas veliki izbor rasvete i unikatnog nameštaja za savršeno stilizovan dom.