Neobična solarna rasveta za bašte i terase

Dolaskom toplijih dana, uveliko razmišljamo o uređenju vrtova, dvorišta ili terasa. Ako ste sebi zadali zadatak da ovog proleća vaše terase i dvorišta budu jednostavno prelepi, pomoći ćemo vam da to najlakše i postignete! Kupovinom nekih od neobičnih modela solarne rasvete, za tren oka obično dvorište možete pretvoriti u neodoljiv i udoban kutak za uživanje.

Današnji blog vam donosi neke jedinstvene modele za prijatne većeri van kuće.

Patuljci i drugi simpatični drugari za dvorište

Mali ili veliki, nasmejani i razigrani, ovi mališani sa lampama biće vrlo dekorativni i korisni gde god ih postavite. Svaki dan će vas radosno dočekati u dvorištu ili na terasi, jer su stvoreni sa jednom velikom željom- da vam stave osmeh na lice svaki put kada ih pogledate.  Vrlo lepo bi se družili sa mišom koji u svom siru krije lampicu, i već na prvi pogled osvaja mnoga srca!

 

 

 

Neka opuštanje na svežem vazduhu bude vaša svakodnevna navika, a društvo tokom odmora mogu vam praviti baštenske lampe koje se ne viđaju često- kao što je statua Bude sa cvetom  ili lampa u obliku preslatkih veverica.

 

 

Za inspiraciju oko uređenja dvorišta ovog proleća,  pozivamo vas da posetite izložbeni salon GLOBO u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47. Uverićete se u veliki izbor baštenske rasvete koja je ne samo dekorativna i neobično dizajnirana, nego je izrađena od visokokvalitetnih materijala. Svi modeli solarne rasvete u potpunosti su bezbedni za spoljašnju upotrebu zahvaljujući IP44 stepenu zaštite od vlage.

Neka uživanje u toplom vremenu počne što pre!