Prelistajte novi GLOBO Vision 11 katalog

Neka vaši domovi i ove godine budu mesto gde ćete sa radošću deliti najlepše trenutke sa porodicom i prijateljima. Stoga, imajte na umu da povremeno “osveženje prostora” može mnogo da učini za bolji osećaj vaših ukućana. Kako na najjednostavniji način postići prijatanost i održati uvek poželjan osećaj postojanja novog detalja u domu? Uz pomoć rasvete.

Uklapanje modela rasvete u enterijer neka bude inspirisano pravcem koji vas najviše nadahnjuje; moderno ili tradicionalno, svedeno ili raskošno, industrijski ili retro- odluka je samo vaša. Čak i pažljivom kombinacijom različitih stilova možete da stvorite vrlo zanimljivu celinu koja će različite pravce sjediniti u predivnu kompoziciju!

Inspiraciju za uređenje doma uz pomoć rasvete potražite u novom GLOBO katalogu

Unutrašnje osvetljenje

Dizajn za podne, stone i zidne lampe je vrlo raznovrstan, uz naglasak besprekornog kvaliteta izrade! U širokoj lepezi proizvoda ove vrste, pronaći ćete veliki izbor modela koji su, bez sumnje, krojeni tako da zadovolje ukuse svih kupaca.

U plejadi unutrašnjeg osvetljenja nezaobilazni su lusteri, visilice, plafonjere, kupatilska i dekorativna rasveta, kao i rasveta za najmlađe. Listajući katalog, uverićete se da smo tokom kreiranja proizvoda bili inspirisani vizijom da pružimo maksimalnu raznovrsnost.

Spoljašnja rasveta

I ove godine vrtovi, terase, dvorišta i bašte biće ukrašeni najlepšim modelima! Neka vaš izbor bude rasveta iz GLOBO asortimana, koja je zahvaljujući IP44 stepenu zaštite, u potpunosti prilagođena korišćenju napolju.

Praktično i dekorativno –birajte samo onu rasvetu koja vas osvaja već na prvi pogled!

Posetite GLOBO izložbeni salon u Novom Sadu, na adresi Radoja Domanovića 47, ili nam za poručivanje robe pišite putem Facebooka i Instagrama