Saveti i predlozi za izbor savršene podne lampe

Kao izvor rasvete u domu, podne lampe su vrlo praktičan izbor. Činjenica da se vrlo lako mogu premeštati sa jednog mesta na drugo, da se jednostavno montiraju i da ne zahtevaju bušenje zidova ili druge adaptacije u domu, važe za opciju kojom lako i vrlo brzo možete osvežiti prostor.  Iz širokog asortimana, shodno enterijeru, možete izabrati dosta modela. Pre nego što se zaljubite u neku od njih, definišite kakvu lampu tražite. Odaberite mesto gde ćete je postaviti, i vodite računa da bude dobro usklađena sa  već postojećim enterijerom.

Da bismo vam bar malo olakšali izbor, predlažemo da pogledate neke od naših predloga.

Tradicionalni modeli

Jednostavan dizajn, inspirisan tradicionalnim duhom, prvi je izbor poklonika klasičnog stila. Bez previše dodataka i na vrlo suptilan način, ovi modeli osvajaju već na prvi pogled. Dizajnirani tako da bi i najmanji dodatak na njima bio previše, a najmanji nedostatak bi ih činio nekompletnim – zamišljene su kao rasveta koju ćete godinama obožavati! Jednostavno, funkcionalnost i vanvremenski stil  u jednom proizvodu.

GREGOR 21515S

GREGOR 21515S

 

Moderne podne lampe

Enterijer koji je opremljen u stilu koji je sve samo ne tradicionalan, dopunite podnom lampom  u istom duhu. U zavisnosti od veličine prostorije, birajte i modele podnih lampi. Za veće površine su idealne podne lampe sa zakrivljenim osnovama i ogromnim,  poluloptastim abažurima. Kada su manji prostori u pitanju, birajte nešto  svedenije modele.

Kao odličan izbor koji bi se jednako dobro uklopio u prostor veće i manje kvadrature, su visoki modeli podnih lampi zanimljivo dizajniranih abažura.

BAILEY 24662

BAILEY 24662

 

U paru je lepše...

Pronađite savršenu kombinaciju podne i stone lampe, koja će vašim prostorijama dati poseban estetski pečat. U skladu sa već pročitatnim predlozima, i shodno svom prostoru,  izaberite stil koji će vas voditi tokom kupovine. Klasika, ekstavagancija ili retro? Izbor je samo vaš!

 JAMIE 21647S

JAMIE 21647

JAMIE 21647S

JAMIE 21647S

 

GLOBO asortiman nudi veliki izbor linija proizvoda, gde pored podnih i stonih lampi, možete pronaći lustere, visilice i zidne lampe inspirisane istim motivima i u istom dizajnu.