Snižene cene u GLOBU

Dolaskom sunčanih dana, planiramo prolećno sređivanje i uređenje doma. Obično tada poželimo i da u enterijer svojih domova unesemo novine koje će učiniti da naš životni prostor bude još lepši. Iskoristivši  akcije i popuste, za vrlo malo ulaganja možemo dobiti  odličan efekat; zbog toga imajte na umu da je u GLOBU aktuelno sniženje na odabrane proizvode.

U GLOBO ponudi sniženih artikala, pronaći ćete modele kako unutrašnje tako i spoljašnje rasvete. Imate priliku da izaberete nove plafonske lampe, visilice,  spotove, podne i zidne lampe po sniženoj ceni, i da uz minimalna ulaganja svom domu date novi sjaj. Bilo da ste poklonici tradicionalnog ili modernijeg stila, verujemo da ćete pronaći savršenu visilicu za svoju trpezariju, stonu lampu za spavaću sobu ili zidnu lampu za omiljeni kutak u sobi.

Ovo je prilika da napravite uštedu u budžetu, ali ne i na kvalitetu!

Snižene cene važe dok traju zalihe i zato požurite da model rasvete koji vam se dopao kupite što pre.

Uz nove rasvetu, svežu boju na zidovima i uz razmeštaj već postojećeg nameštaja dobićete prostor sa novom energijom gde ćete se osećati još prijatnije. Pozovite prijatelje, okupite porodicu, i uživajte u druženju u domu koji je uz samo par izmena dobio specijalan šarm i lepotu.

Sve artikle koji su dostupni po sniženoj ceni potražite na LINKU na kojem  možete izvršiti i online porudžbinu. Pored kupovine u WEB SHOPU , artikle po sniženoj ceni možete kupiti i u GLOBO izložbenom salonu u Novom Sadu. Čekamo vas na adresi Radoja Domanovića 47, radnim danima od 09h do 20h i subotom od 09h do 17h. Za više informacija možete nas pozvati na broj telefona 021/633-1104