Spoljna GLOBO rasveta po vašoj meri

Prolećno vreme pokreće na razmišljanje o tome kako ćemo ovog proleća da uredimo i ukrasimo svoja dvorišta, bašte i terase. Istina je da je nekada potrebno zaista samo malo da uradimo kako bismo već postojećem okruženju dali lepši i šarmantniji izgled. Jedan od načina da to postignete i ovog proleća jeste izborom adekvatne spoljne rasvete.

Koja spoljna rasveta je najbolja?

Birajte kvalitet i dugotrajnost. Tržište danas nudi jako veliki izbor, i u širokom dijapazonu najrazličitijih modela , savetujemo vam da birate kvalitetnu spoljnu rasvetu koja će vam pružiti dug i bezbedan radni vek. Ono što modeli kojima želite da ulepštate svoj dom na otvorenom treba da poseduju jeste IP44 zaštita, zahvaljujući kojoj je spoljne lampe u potpunosti prilagođene za spoljnu upotrebu.

 

Dizajn i materijali

Raznolikost modela u međusobnoj kombinaciji stvara visokokvalitetne modele koje možete pronaći u GLOBO ponudi. Čelik, aluminijum, staklo, metal iskorišćeni su u svrhu stvaranja dugotrajnim modela koji će pored svog lepog dizajna pružiti i maksimalnu funkcionalnost. Tradicionalni ili moderan stil je samo pitanje ličnog izbora, jer bez obzira na odabir, GLOBO spoljna rasveta za investirani novac nudi prvoklasan kvalitet !

GLOBO preporuka

Ako vas osvaja šarm tradicionalnog stila, onda ćete poželeti da svoje dvorište ili terasu ulepšate spoljnom rasvetom iz linije NYX I. Modeli zidnih lampi koje danas izdvajamo krase evergreen dizajn u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled! Izrađeni su u kombinaciji aluminijuma, metala i prozirnog stakla, a držači su montirani u gornjem i donjem delu lampe.

NYX I 31710

Visina 395mm, širina 185mm

60W, 230V, E27, IP44

Link za online poručivanje

NYX I 31711

Visina 355, širina 165mm

60W, 230V, E27, IP44

Link za online poručivanje

 

Za one koji uživaju u spoju modernog i minimalističkog dizajna, predlažemo liniju CORNUS Danas izdvajamo dva modela koja jednostavnost prezentuju na najlepši moguči način. Montiraju se na zid, lako i jednostavno, a čelik, metal i opalno staklo su materijali koji su korišćeni u izradi ovim zidnih lampi.

CORNUS 32094

Visina 320mm, širina 100mm

20W, 230V,E27, IP44

Link za online poručivanje

CORNUS 320941

Visina 320mm, širina 100mm

20W, 230V,E27, IP44

Link za online poručivanje

 

Ako smo vas svojom ponudom zainteresovali, pozivamo vas da posetite naš ONLINE SHOP  i pogledate kompletan asortiman rasvete koji je u ponudi.

Takođe, možete posetiti GLOBO izložbeni salon u Novom Sadu , na adresi Radoja Domanovića 47, od ponedeljka do subote u periodu od 10h do 17h.