Ako ste zaljubljenici u svoje dvorište, onda ste već sa prvim toplijim danima razmišljali o tome kako da svoju oazu mira i opuštanja učinite još lepšom.
Jedan od načina da postignete taj cilj, jeste pravi odabir baštenske rasvete.

" />

Tražite savršenu baštensku rasvetu? Nudimo tri predloga za vrt iz bajke!

Ako ste zaljubljenici u svoje dvorište, onda ste već sa prvim toplijim danima razmišljali o tome kako da svoju oazu mira i opuštanja učinite još lepšom.

Jedan od načina da postignete taj cilj, jeste pravi odabir baštenske rasvete. Za dvorišta koja su pravilnog oblika, rasveta vizuelno izgleda lepše ukoliko je postavljena pravolinijski. Kod dvorišta nepravilnog oblika, raspored rasvete u nepravilnim linija je odličan način da naglasite lepotu svog kutka na otvorenom i tokom toplih večeri.

U redovima koji slede, predlažemo vam tri modela solarne rasvete iz širokog Globo asortimana , koji će, sasvim sigurno, učiniti da se zaljubite u njih!

Osvetljavanje staza u dvorištu

Ako imate staze u dvorištu koje želite da osvetlite, imajte na umu činjenicu da pravilan raspored postavljanja rasvete znači dosta. Kako je akcenat na obasjavanju staze kojom se prolazi, predlažemo da međusobno rastojanje između solarnih svetiljki bude 3-6 metara, pri čemu bi optimalna visina solarne lampe iznosila oko 70cm.

Model koji bi idealno krasio svaku stazu je solarna lampa od nerđajućeg čelika u srebrnoj boji koja će svojim modernim dizajnom izazvati oduševljenje svim posmatračima.

Osvetljenje za baštenske stolove

Neka tople večeri koje provodite u dvorištu ili na terasi budu savršene! Za baštenske stolove predlažemo moderno oblikovan model solarne rasvete koji ćete obožavati; Lampa je izrađena od plastike, u beloj i boji rđe , sa poteznim prekidačom za uključivanje/isključivanje.

Ukrasi u vrtu

Kreativni i prelepi. Modeli solarnih lampi koji će izmamiti dosta pogleda. Da li ćete izabrati oblike životinjica, patuljaka, ili drugih figurica koje će, bez sumnje, pored svoje funkcionalnosti uneti notu estetike – izbor je na vama! Zašto ne biste dvorište ulepšali solarnim lampama u obliku vanvremenskih patuljaka - bićete oduševljeni efektom koji ćete postići!

Funkcionalnost i lep dizajn Globo rasvete su nerazdvojni, a ono na šta smo ponosni je veliki asortiman koji nudimo. Zahvaljujući IP stepenu zaštite, solarna baštenska rasveta je pogodna za spoljašnju upotrebu, i obezbeđuje osvetljenje od 6 do 8 sati.

Da li smo vam zagolicali maštu?

Posetite naš sajt i uverite se u to da baš svako može pronaći rasvetu za sebe!