Zanimljiva LED plafonska rasveta iz GLOBO asortimana

Ušteda električne energije i duži vek trajanja samo su neke od prednosti LED rasvete. Verujemo da ste se do sada i sami uverili u efikasnost i uštedu koja prati korišćenje ove vrste osvetljenja. Ono što danas želimo da vam predstavimo su tri modela LED plafonskih lampi koje, pored efikasnosti, mogu se pohvaliti i vrlo interesantnim dizajnom.

U zavisnosti od toga da li više preferirate suptilniji ili raskošniji dizajn, za svoj dom možete izabrati neki od modela iz linije WITTY. Ovu liniju rasvete odlikuje visokokvalitetna izrada koja garantuje dugi vek trajanja, kao i lep dizajn koji je uočljiv već na prvi pogled. Vođeni spoznajom da su želje i potrebe naših kupaca različite, želeli smo da kreiramo modele plafonskih lampi i visilica koje se savršeno uklapaju u svaki enterijer- od minimalistički opremljenog do enterijera u raskošnijem stilu.

Odobravamo popust od 10% za svaku kupovinu putem online shopa, tako da modele koje danas izdvajamo možete kupiti po sniženoj ceni putem GLOBO WEB SHOPA

 

WITTY 67097-30W

Ova plafonska lampa biće idealna ako ste ljubitelj neobičnih i atraktivnih modela koje krasi jednostavan dizajn. LED osvetljenje pružiće dobru vidljivost i izborom ovog modela kriterijumi kvaliteta i estetike biće u potpunosti zadovoljeni.

 

Visina 60mm, prečnik 400mm, 30W, 230V

CENU PROVERITE NA LINKU

 

WITTY 67097-40W

U odnosu na prethodni, ovaj model plafonske lampe poseduje u blagoj meri naglašeniji i raskošniji dizajn. Ipak, suptilnost preovladava u dizajnu, tako da ćete kupovinom ove plafonske lampe svakom prostoru podariti pravu meru elegancije.

 

Visina 95mm, prečnik 545mm, 40W, 230V.

CENU PROVERITE NA LINKU

 

WITTY 67097-60W

Elegancija u svom najlepšem obliku. Pored plafonskih lampi iz linije WITTY, izdvajamo i model visilice koja pleni svojim dizajnom i atraktivnošću. Idealna za veće prostore, ova visilica naglašava lepotu u svakom okruženju, bilo da se radi o dnevnom boravku ili trpezariji.

 

Visina 1200mm, prečnik 670mm, 60W, 230V.

CENU PROVERITE NA LINKU

 

 

Ovo je samo delić bogatog GLOBO asortimana. Putem WEB SHOPA   pogledajte kompletnu ponudu kako unutrašnjeg, tako i spoljašnjeg osvetljenja i poručite online. Online kupovina je brza i jednostavna i njom ostvarujete uštedu od 10% u odnosu na redovnu cenu proizvoda.